Byggmätning vid alla typer av husbyggnadsarbeten

Rios Mätkonsult har många års erfarenhet som mätkonsulter inom byggbranschen. Våra kunder är främst bygg- och projekteringsföretag. Vi tar både totalansvar för mätningsverksamheten i ett byggprojekt och hyr ut specialistkompetens under kortare eller längre projektperioder.

Rios Mätkonsult besitter både bredd och spetskompetens inom byggmätning. Dessutom erbjuder vi utbildning och teknisk support. Vi utför tolkning av koordinater från projekteringsunderlag till utsättning av allt ett bygge kan omfatta som till exempel: Hus hörn, stom-/baslinjer, form sättning, VA, armering, håltagning, utsättning av smide och stål, höjdsättning, utfackningsväggar, Prefab montage, gjuthöjd, VVS och innerväggar m.m.

Kontakta oss

Projekt

Vi delar gärna med oss av våra tidigare uppdrag. Ni kan själva läsa mer eller om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Läs mer

Välkomna till Rios Mätkonsult

Vår affärsidé är att med precision, effektivitet och engagemang utföra mättjänster, så att våra kunders behov, förväntningar och krav tillfredsställs.

Läs mer

Miljö

Vi har ett väl organiserat miljöarbete vi har etablerat ett holistiskt perspektiv på alla miljö och hållbarhetsaspekter. Vi tar aktivt ansvar för miljö och hållbarhet inom våra projekt.

Läs mer

Skicka en fråga