Utsättare

Utsättare

Många utförda uppdrag inom utsättare

På Rios AB har vi en sund och bra kvalitet policy och kvalitet är något som ligger oss nära när vi utför bland annat utsättare.

  • Våra tjänster alltid uppfyller kundens förväntande önskemål, behov och krav.
  • Förstår att kvalitet alltid är nyckeln till nöjda kunder och alltid hålla vad vi lovar.
  • Vi tillämpa erfarenheter, kunskap och rutiner för att göra rätt från början.
  • Vi för att tillmötesgå våra kunders krav använda oss av den bäst lämpade och om möjligt, senaste tekniken för uppdragets genomförande.
  • Vi alltid sätta kunden i centrum genom personlig, öppen, ärlig och respektfull dialog
  • Medarbetarna löpande fortbildas för att behålla vår höga kompetens.

Hej! Vi på Rios bygg- & anläggningsmätning besitter både bredd och spetskompetens inom utsättare och byggmätning. Dessutom erbjuder vi utbildning och teknisk support. Vi utför tolkning av koordinater till utsättare av allt ett bygge kan omfatta som till exempel: Hushörn, stom-/baslinjer, formsättning, VA, armering, håltagning, utsättare av smide och stål, höjdsättning, utfackningsväggar, prefab montage, gjuthöjd, VVS och innerväggar m.m.

Våra kunder inom utsättare är främst bygg- och projekteringsföretag.

Vi tar både totalansvar för utsättare i ett byggprojekt och hyr ut specialistkompetens och under kortare eller längre projektperioder.

Rios bygg- & anläggningsmätning besitter både bredd och spetskompetens inom byggmätning och utsättare därför vet vi att ni kommer bli nöjda med vårat arbete.

Vi på Rios bygg- & anläggningsmätning är väldigt måna om miljö och natur när vi utför terrängmodell uppdrag. ’

Syftet med KMA-arbetet är att vi ska arbeta för att uppfylla de krav som kunder och myndigheter ställer på oss, samtidigt som vi verkar för att minska vår miljöpåverkan och förebygger arbetsskador och tillbud.

Målet med kvalitetsarbetet är att vi ska leverera terrängmodell med en hög intern och extern kvalitet. Med extern kvalitet menar vi att vi ska utföra våra byggmätning mätning med rätt kvalitet, så att kunden blir nöjd med det arbete som vi har utfört.

Varmt välkomna att kontakta oss på Rios bygg- & anläggningsmätning